VÍDEO: Signa un vot per la independència

,

Estrenem el 2014 amb un nou vídeo de l’ANC per explicar en què consisteix la campanya “Signa un vot per la independència”. És un vídeo didàctic i divertit que explica perquè és fonamental que una gran majoria dels catalans exercim el Dret de Petició.

http://www.youtube.com/watch?v=0n-9-BhLqeo

El vídeo també és un compte enrere per a la recollida massiva d’instàncies de Signa un Vot per la Independència. Els dies 10, 11 i 12 de gener, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) durà a terme una recollida massiva arreu del territori d’instàncies del projecte Signa un Vot per la Independència, amb què mitjançant el dret fonamental de petició, els catalans poden demanar que es convoqui la consulta i, en cas que la seva celebració no sigui possible, els seus representants electes declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.
Per començar el compte enrere, l’ANC ha fet públic un vídeo explicatiu per tal de destacar la importància del projecte l’any 2014, mitjançant grafismes i amb un toc d’humor. A l’espot i apareixen els representants polítics catalans que van acordar la data i la pregunta de la consulta.

EL TEU PAÍS ET NECESSITA!

Vine el proper dimecres a les 19h al nostre local a l’Associació de Veins de l’Esquerra de l’Eixample al passatge Permanyer i dónan’s un cop de mà, o millor, fes-te apoderat i col·labora en la recollida de signaures!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.