Què passa amb l’hospital clínic i amb l’escola industrial?

Us donem la benvinguda a la videoconferència: Prou opacitat! Què passa amb l’Hospital Clínic i l’Escola Industrial?

Les Assemblees Territorials de l’Eixample, Sant Antoni i Les Corts de l’Assemblea Nacional Catalana hem organitzat aquesta conferència per donar resposta a un neguit aparegut als nostres barris i que ens ha estat traslladat.

Arrel de la necessitat de l’Hospital Clínic de modernitzar i ampliar les seves instal·lacions i els rumors apareguts sobre la possible afectació dels espais del Recinte de l’Escola Industrial, al barri ha sorgit la preocupació: volem que es quedin al barri tant els serveis del recinte de l’Escola Industrial com també l’Hospital Clínic.

En aquests moments no sabem quina és la situació, en quin punt estem i justament per oferir informació i resoldre dubtes tenim amb nosaltres:

  1. Per part de Hospital Clínic: el Dr. David Font (Ramon Canal Coordinador de la Comissió del projecte “Nou Clínic”)
  2. El Sr. Joan Padrós, professor i director de Centre de Formació d’Adults “Palau de Mar” dins l’Escola Industrial
  3. Per part de la PLATAFORMA Un nou Clínic és possible salvant l’Escola Industrial tenim dues persones:els senyors Jaume Artigues, representant de la FAVB (de la Federació Associació Veïns de Barcelona) i el Sr. Carles Baguera del grup d’arquitectes de l’Eixample del COAC (Col·legi arquitectes Catalunya) Eixample, i  finalment
  4. La Sra Mari Cruz Santos, historiadora i presidenta de l’Associcació per a la defensa Cívica del Patrimoni cultural SOS MONUMENTS.

Gràcies a les persones assistents per acceptar la nostra invitació a participar en aquesta sessió.

Cal dir que l’Ajuntament de Barcelona, des del Districte se’ns va assegurar que participarien d’aquesta xerrada i finalment divendres passat ens van comunicar que retiraven la seva participació.

Per part de l’Escola Industrial la Sra. M. Teresa Planas Directora de Serveis d’Edificació i Logística. Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns havia acceptat la invitació però finalment a darrera hora ha refusat participar ja que sembla ser que hi ha una comissió que està treballant aquest tema i no hi ha res en ferm, no hi ha res tancat.

És una llàstima no poder comptar amb la veu de l’ajuntament i l’Escola Industrial.