10 aniversari Esquerra de l'Eixample per la Independència

HEM FET 10 ANYS ! ! !

Companys d’Esquerra de l’Eixample ! ! !

El passat dissabte 26 de març vam commemorar el 10è aniversari de la nostra Territorial. Aquí veuràs unes quantes fotos.

Va ser un retrobament molt agradable que desitjaríem que es repetís a les reunions que tenim al Passatge Lluís Pellicer els dimarts alterns i que es comuniquen per correu electrònic.

US HI ESPEREM ! ! !

10è ANIVERSARI DE LA TERRITORIAL DE L’ESQUERRA DE L’EIXAMPLE PER LA INDEPENDÈNCIA

El 8 de setembre de 2022 la territorial EExI va començar a caminar amb un únic objectiu: aconseguir la Independència de Catalunya. No ens volíem perpetuar i, un cop aconseguit l’objectiu, plegaríem. L’objectiu no s’ha aconseguit i seguim persistentment perquè volem un país millor.

Per retrobar-nos, el 26 de març, vam organitzar un vermut que va ser un èxit d’assistència entre socis i entitats del barri tot i la pluja. Vam demanar a l’escriptor Julià de Jòdar, soci de la territorial, que ens digués unes paraules sobre com encarar el futur i que van aportar moltes i bones reflexions. Com és evident, la covid no va permetre fer la commemoració en la data assenyalada L’Assemblea General Ordinària de l’ANC es va celebrar el 3 d’abril d’enguany a St. Cugat del Vallès.

Les votacions van ser telemàtiques entre els dies 17 i 23 de març i com a resultat es va aprovar, amb un ampli marge, el full de ruta per a l’any vinent (consulteu el full de ruta a la pàgina web de l’Assemblea). Destaca, entre altres temes, la creació d’una quarta candidatura independentista, formada
per persones de la societat civil, que treballin clarament per la independència. Seria una forma de pressió als partits polítics que es diuen independentistes.

Si voleu conèixer l’organització democràtica de l’Assemblea recomanem l’entrevista a Elisenda Paluzie, a punt d’acabar el seu mandat: Vilaweb, (17-04-2022)