Posicionament davant de les interlocutòries dictades pel TSJC

A l’Assemblea general de “Docents per la independència” celebrada al passat dissabte, dia 8, es tractà el tema de les cinc interlocutòries dictades fa pocs dies pel TSJC i s’aprovà el Manifest presentat pel Secretariat de la Sectorial. S’acordà també donar suport a la concentració de dilluns, 10 de febrer, convocada per “Som escola”.

La Sectorial de Docents entenem que hem de donar suport a la concentració i ens sembla molt encertat convocar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Això, però, ha de ser l’inici d’una mobilització de la comunitat educativa que no pot restar impassible davant les agressions que preveiem aniran en augment. La majoria de famílies estan satisfetes tant amb el model educatiu de Catalunya com amb la immersió lingüística i no és acceptable que una majoria hagi de patir les conseqüències d’unes interlocutòries que vulneren l’Estatut i la LEC.

Entenem però que cal fer quelcom més. Fem una crida a la comunitat educativa per a seguir aplicant la LEC i acomplint les directrius i normes dictades per la Conselleria d’Ensenyament. I és per això que l’assemblea va aprovar també un Manifest que recull el posicionament de la nostra Sectorial davant d’una situació que considerem greu i que es pot agreujar encara més els propers mesos.

presentacio´-mut-dvd

Edició: Éxit de la convocatòria:

Manifestació Som Escola 10-2

Manifestació Som Escola 10-2

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.