El parlament de catalunya aprova la llei de vulnerabilitat econòmica

El parlament de catalunya aprova una llei per a evitar talls de llum, aigua i gas a famílies en situació de vulnerabilitat econòmica

 

L’estat espanyol recorre les lleis i decrets aprovats a catalunya en defensa dels més febles

El Parlament de Catalunya, atenent una ILP amb el suport de 143.000 persones, va aprovar la Llei 24/2015, de mesures urgents contra l’emergència habitacional i de pobresa energètica. Aquesta Llei estava destinada a reduir els desnonaments i els talls de subministraments bàsics com ara l’aigua, la llum i el gas d’algunes famílies en risc d’exclusió social durant els mesos d’hivern. El mes de maig de 2016, a instàncies del Govern espanyol en funcions, el Tribunal Constitucional suspenia la part de la Llei que fa referència a l’emergència habitacional, actuant un cop més en benefici de les grans entitats financeres i en contra de les persones més necessitades i en risc.

A punt per a posar en pràctica les lleis aprovades pel Parlament de Catalunya

Vols un Parlament que pugui gestionar els recursos econòmics que generem els ciutadans de Catalunya i que pugui posar en pràctica les lleis que aprova per a beneficiar tots els catalans, siguin independentistes o no ho siguin? Catalunya té un gran potencial econòmic i humà per a ser un estat competitiu i ric. Quan puguem gestionar els nostres impostos i posar en pràctica les lleis aprovades pel Parlament, farem front a la pobresa energètica que pateixen milers de famílies en situació de vulnerabilitat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.