Concurs fotogràfic #1instantdelbarri

,

Bases Concurs Fotogràfic “Un instant del teu barri” a Twitter

Temàtica: Consisteix en captar una imatge de temàtica oberta sobre el barri de l’Esquerra de l’Eixample. No hi ha limitació del nombre d’imatges a enviar.

Els participants garanteixen que les fotografies són originals i inèdites i són de la seva propietat.

1instantdelbarri

1instantdelbarri

Participants: Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys.

La participació al concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases i l’autorització per divulgar totes les fotografies a través dels canals de comunicació de l’Assemblea Nacional Catalana.

Els participants eximeixen l’Assemblea Nacional Catalana de qualsevol responsabilitat davant de tercers que poguessin reclamar.

Com fer-nos arribar les imatges?

Les fotografies s’han de publicar al Twitter sota el Hashtag #1instantdelbarri i mencionar la territorial de l’ANC de l’Esquerra de l’Eixample @AssembleaEExI.

El termini de publicació de fotografies és fins al mateix dia de la Mostra de Comerç ECME i entitats 2014, el 7 de juny de 2014, a les 10 del matí.

Selecció dels guanyadors i premis:

S’estableixen un primer, segon i tercer premis que es triaran per la comptabilització del nombre de repiulades que hagin tingut cadascuna de les fotografies. Les tres més repiulades seran les fotografies guanyadores. El veredicte serà inapelable.

El premi del concurs serà un lot de productes de tema catalanista per cada premiat.

La resolució de guanyadors es donarà a conèixer el mateix deia 7 de juny durant la Mostra i es publicaran al Twitter, web i Facebook de la territorial de l’ANC de l’Esquerra de l’Eixample.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.